top of page

Intensiu de Recerca i Creació

Precio

Fecha

20-21 Mayo

85€

Horario

De 10h a 14h

Inscríbete enviando un mail a info@lavoltacirc.com

Información

Quina és la meva relació íntima i profunda amb l’element de circ? Què vol dir tenir un llenguatge expressiu propi? Com sóc en escena? Què em genera posar-me davant d’un “públic”, a què tinc por? .... Què és circ i per què faig circ?

Aquestes i d’altres preguntes vehicularan la nostra recerca artística a partir del joc i l’exploració, i per tant de l’impuls de plaer. Aquest intensiu és una proposta de pràctica compartida: no de fi, no d’èxit. Partirem de la base que tothom té un univers expressiu propi i un potencial de bellesa. A partir de la pràctica obtindrem eines, coneixement i experiència per anar filant una relació essencial amb l’element de circ i el medi escènic que podrà generar material per a futures recerques o creacions.

Dirigit a persones amb i sense experiència en pràctiques de recerca circense però sí amb un mínim d’un any d’entrenament en la seva disciplina.

Profesor/a

Thaïs

Thaïs

Thaïs és investigadora i creadora i docent de circ. En l’àmbit artístic és cordista, artista de moviment i performer en diversos projectes d’investigació i cocreadora de la companyia Som Noise. En la docència ha facilitat tallers regulars i intensius de corda, trapezi, teles i creació i composició escènica durant gairebé 10 anys en escoles com La Volta i el grau mig i superior del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel.

bottom of page