top of page

Laboratori de recerca i creació en aparells aeris

Precio

Fecha

29 i 30 de Juny

75€

Horario

11-14h y 15.30-18.30h

Inscríbete enviando un mail a info@lavoltacirc.com

Información


Aquest és un espai on experimentar, equivocar-se i endinsar-se en el medi escènic. Investigarem la nostra relació íntima amb l'aparell de circ, la pròpia expressivitat i el nostre jo en escena per trobar un vocabulari propi que sigui singular. Ho farem des del joc i la pràctica compartida, posant en valor el procés, i obtindrem eines per anar filant una relació essencial amb l'aparell i l'escena que podrà ser substrat per a futures recerques o creacions.

Dirigit a persones amb o sense experiència en pràctiques de recerca circense, però sí amb un mínim d’1 any en la seva disciplina.

Profesor/a

Thaïs

Thaïs


Thaïs és investigadora, creadora i docent de circ. En l’àmbit artístic és cordista, artista de moviment i performer en diversos projectes d’investigació, i cocreadora de la companyia Som Noise (@som_noise). En la docència ha facilitat tallers regulars i intensius de corda, trapezi i teles, i de creació i composició escènica durant gairebé 10 anys en festivals i escoles nacionals i internacionals, entre elles La Volta i la Rogelio Rivel.

@sth__ai @this_circusdance

bottom of page