top of page

Clara Prieto

Profesora Cuerda y Mástil

Bio

Clara Prieto Boix es va formar a l'Escola de Circ Rogelio Rivel, i a Codarts, Universitat d'Arts de Rotterdam, Holanda, on es va especialitzar en corda llisa. Allà també va descobrir el pal xinès, disciplina que segueix entrenant i que intenta complementar amb la corda.


Durant 2014 i 2015 va actuar al Festival Trapezi de Reus amb el seu solo de corda &Me, així com a diversos espais de Barcelona, i festivals a Bèlgica, Lituània, Mèxic, Tunísia, etc..


Ha participat en projectes com el Combinat de Circ de l'Ateneu Popular de Nou Barris, C%RC a L'antic Teatre, Balade de Cirque amb la Companie BAM, Nilak, Circ Teatre Itinerant, entre d'altres. Amb pal xinès, com a substituta a Garbuix (20è Circ d'hivern) i Violeta, entre d'altres.


També està molt interessada en la part social del circ, fet que l'ha portat a participar com a voluntària en projectes al sud-est de Turquia i a Tunísia per ara.

La seva idea és crear un llenguatge fluid i natural, qualitat que busca través de la dansa i el moviment. Últimament, ha descobert una nova passió, el claqué, que junt amb la dansa, el teatre,.. són recursos dels quals es vol enriquir per tenir un llenguatge més complet i divers.

BIO

BIO

Clases

Clara Prieto
bottom of page