top of page

Thaïs

Profesora Cuerda

Bio

Thaïs és docent, investigadora i creadora de circ. En l’àmbit artístic s'expressa principalment a partir de la corda llisa, el moviment i la performance, i participa en diversos projectes d’investigació tals com la companyia Som Noise de la qual és co-creadora (https://www.somnoise.com/).


En docència facilita, actualment i des de fa 7 anys, tallers regulars i intensius de corda llisa així com seminaris d'investigació escènica, i en els 5 anys anteriors ha facilitat tallers de teles aèries i trapezi. Aquest recorregut docent s'ha ubicat en espais com La Volta, Gente Colgada, el Grau Mig i Superior del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel i La Bonita.

BIO

BIO

Clases

Taller dirigit a totes aquelles persones que vulguin descobrir o seguir creixent amb l'univers de la corda dinàmica des del plaer i el compromís amb el procés d'aprenentatge. En aquest taller es dóna prioritat a la qualitat versus la quantitat, a la integració profunda més que a la immediatesa i als valors grupals que acullin la diversitat.


Tot el contingut abordat parteix d'una base tècnica que ens permeti construir trucs dinàmics, balancejos, postures, espais, equilibris, enllaços i seqüències a partir de la pràctica cada vegada més natural d'un cos lleuger, explosiu i intel·ligent en l'element de l'aire. L'objectiu final és generar un procés d'aprenentatge cuidat, propi i amb valors de grup.

Thaïs
bottom of page