top of page

Xavier Sisquella

Profesor Trapecio y Cuerda

Bio

Artista, formador i investigador de circ actualment interessat per la creació, dramatúrgia i direcció de circ contemporani. Llicenciat en ciències i certificat en la pedagogia de l’ensenyament secundari, les arts escèniques acaben captant la seva atenció. Es forma en dansa, circ i teatre físic entre Catalunya i Austràlia.


Participa en diverses companyies i espectacles de circ i teatre físic al Melbourne Fringe Festival, al festival internacional Fringe World (Perth) i al Mullum Circus Festival (Austràlia) dels que destaca “No punchline”, guanyador del premi al millor circ 2015.


El 2020 completa el Màster Universitari en Estudis Teatrals (UAB/IT), que li ha permès aprofundir en la direcció i dramatúrgia escènica, així com iniciar una recerca sobre la influència de la pràctica de l'atenció plena en la presència escènica que actualment continua gràcies al Premi de Recerca, Creació i Pensament (IT). Treballa com a artista formador i creador en escoles i instituts dins del programa Caixa d’Eines (La Central del Circ, Pla de Barris) i el servei educatiu LiceuApren.


S’encarrega de la direcció artística i dramatúrgia de la TENSA companyia.

BIO

BIO

Clases

Xavier Sisquella
bottom of page